Conditii


tr@net servicii îşi rezervă dreptul de a refuza fără a preciza un motiv reclamele care pot fi considerate ca neacceptabile de către companiile petroliere sau care se încadrează în cel puţin una din categoriile de mai jos:


 1. Nu respectă legea.
 2. Incită la încălcarea legii.
 3. Sunt nepotrivite pentru afişarea într-o benzinărie.
 4. Reprezintă competiţia companiilor petroliere sau a partenerilor acestora.
 5. Pot ofensa cumpărătorii de carburant din punct de vedere etnic, religios, sexual sau din alt punct de vedere.
 6. Reprezintă reclame politice/electorale.
 7. Fac referiri la preţurile carburanţilor într-o manieră care poate atrage ostilitatea companiilor petroliere care afişează reclama.
 8. Fac referiri la tipuri de carburanţi într-o manieră care poate distrage cumpărătorii şi îi poate face să selecteze carburantul greşit pentru alimentarea maşinii lor (ex: „Cumpăraţi această maşină Diesel” pe un pistol de benzină Premium sau benzină fără plumb).
 9. Se întârzie predarea bunului de tipar al reclamei, cu excepţia cazului în care tr@net servicii a fost înştiinţată cu o zi înainte şi aceasta şi-a dat acordul. Această condiţie se aplică numai dacă tr@net servicii a fost desemnată să se ocupe de tipărirea reclamelor.
 10. Se întârzie predarea cartonaşelor pentru afişarea lor în benzinării. Această condiţie se aplică în cazul în care clientul va tipări cartonaşele de reclame.
 11. Nu se respectă specificaţiile grafice ale reclamei.

Toate campaniile publicitare sunt supuse aprobării companiilor petroliere - proces realizat de tr@net servicii după primirea BT-ului reclamei.


Caracteristici grafice pentru reclamă


Se vor trimite:

 • Fişiere în format Corel Draw(.cdr), Encapsulated Postscript (.eps) sau Tiff Bitmap (.tiff).
 • Toate tipurile de caractere (fonturi - fişiere tip .fon, .ttf) folosite în documentele grafice. Dacă nu puteţi furniza aceste fişiere, recomandăm transformarea textelor în linii grafice (Ctrl+Q în Corel, cu textul selectat)
 • Toate imaginile utilizate
 • Fişierele în format EPS vor fi salvate cu opţiunea „Binary Encoding” activată.
CASINO LIFE & BUSINESS MAGAZINE
Revista Politica
DGL Pro
ForRichOnly
Consultanta Certificare Iso
Mozzart Bet
CRAS
TopEngineering

ReelDealSlots